INJEKTIONEBEHANDLINGAR

INJEKTIONEBEHANDLINGAR:

Injektionsbehandlingar har ökat i popularitet – kanske främst i ansiktet – där man önskar förbättra eller förändra sina drag. Behovet av att lägga sig under kniven är numera eliminerat, injektionsbehandlingar kan utföras på olika skönhetskliniker.
BOTOX är en produkt som verkar muskelavslappnande genom dess verksamma ämne botulinumtoxin. Botox injiceras i muskler och resulterar i tillfällig paralys, vilket innebär att kråksparkar vid ögonen, bekymmersrynkan mellan ögonen och övriga linjer runt exempelvis mun eller i panna syns mindre. Botox förändrar inte utsidan utan påverkar bara den muskel som injicerats – vilket ger ett mer avslappnat, ungdomligt utseende. Botox kan även användas i medicinskt syfte, för att reglera vissa käkproblem eller eventuell tandagnisslan.
FILLERS används för att fylla ut olika områden i ansiktet genom att injicera hyaloronsyra, en produkt som förekommer naturligt i kroppen. Man tillför alltså volym under huden för att förändra sitt ursprungliga utseende. Den vanligaste fillersbehandlingen är läppar, i syfte att göra dem större och fylligare. Man kan även forma om kindben, näsa och panna om man skulle vilja.
Resultatet av botox- eller fillersbehandlingar är individuellt och beror på det utgångsläge man har. Det kan räcka med en behandling – eller så krävs det flera för att uppnå önskat resultat.
Ingen av produkterna ger ett permanent resultat.
Botoxinjektioner måste upprepas var tredje månad för att resultatet ska förbli detsamma.
För fillers beror hållbarheten på vilket område man valt att behandla. Hyaloronsyra bryts dock ner av kroppen så även fillers är en behandling som måste upprepas med några månaders mellanrum.
Upphör injektionsbehandlingarna återgår alltså det behandlade området till sitt ursprungliga utseende. Vill man upprätthålla resultatet för all framtid blir det kostsamt, men för den som bara vill prova på kan det vara fördelaktigt att effekten försvinner med tiden.

Kontakter

Telefon: 073 - 777 80 29
info@socker-vax.se

Öppettider

Mån - Fre : 09:30 - 18:30
Lör : 10:00 - 17:30
Sön : Stängt

Besök Adress

Ångermannagatan 176

162 65 Vällingby

Stockholm