JAPANESE HEAD SPA

JAPANESE HEAD SPA

Vad innebär en japansk head spa-behandling? Behandlingen inkluderar skalpmassage där tryck tillämpas på akupressurpunkter – vilket främjar skalpens blodcirkulation – i kombination med djupverkande aromaterapi samt behandling med varma handdukar alternativt ånga.
Under behandlingen använder hårterapeuten olika essentiella oljor, scrubmasker och djupverkande exfolierande masker för skalpen som avlägsnar överflödiga oljor och hudavlagringar, samt hydratiserar hårsäckarna.
Till detta följer en energisk skalpmassage som lättar på spänningar, stimulerar blodcirkulation och hjälper skalpmusklerna att slappna av. Och ökad blodcirkulation kan stimulera hårväxt!
Denna behandling fokuserar på att förbättra hårbottenhälsan och främja hårets välbefinnande. Genom en kombination av massage, naturliga oljor och terapeutiska metoder strävar vi efter att skapa en holistisk upplevelse för avkoppling och känsla av förnyelse.
Känner du dig stressad och behöver koppla av? Unna dig en stunds ren avkoppling med vår exklusiva behandling. Boka nu och låt oss föra dig till en ny nivå av välbefinnande.

Kontakter

Telefon: 073 - 777 80 29
info@socker-vax.se

Öppettider

Mån - Fre : 09:30 - 18:30
Lör : 10:00 - 17:30
Sön : Stängt

Besök Adress

Ångermannagatan 176

162 65 Vällingby

Stockholm